Omgeving Vilanova i la Geltru/Costa del Garraf

Wanneer u denkt aan de Middellandse Zeekust, dan denkt u automatisch aan uitgestrekte zandstranden, zacht klimaat, zon, een blauwe zee. En dat is nu precies wat u vindt aan de Costa Dorada die loopt van Cunit tot Alcanar. De Costa Dorada , of 'Goudkust', heeft zijn naam te danken aan de kleur van zijn stranden, de breedste van heel Catalonie , maar het gebied bevat ook bergen en vlakke binnenlanden.

95435678_villanova-spanje1.jpg

De Costa Dorada is een streek met een prachtig landschap en een rijke geschiedenis, met bekende toeristische centra als Salou of Cambrils, het themapark Universals Port Aventura, monumentale binnensteden als die van Tarragona-stad, belangrijke kloosters als die van Poblet en Santes Creus, en met enkele van de belangrijkste Romeinse schatten van Spanje of het grafmonument Torre de los Escipiones.

En vergeet niet de rijke mediterrane keuken, de befaamde tafelwijnen, de spectaculaire volksfeesten - bekend zijn de castells (de menselijke piramides), en de duivelsdansen( de balls de dia bles) , de rijke natuurgebieden, en een keur van watersportmogelijkheden. Dankzij de lange historie die de Costa Dorada met het toerisme heeft vindt u hier een zeer gevarieerd aanbod van campings zowel aan het strand als in het binnenland.

95435710_villanova-spanje2.jpg

De afstanden zijn niet al te groot, zodat u probleemloos van het ene landschap naar het andere kunt trekken. Zodra u het levendige strand verlaten heeft staat u al bijna in het rustige en stille landschap van de bergen van Montsant en tussen de ruines van het klooster van Escaladei of voor de toegang tot het natuurpark van de Delta del Ebro. Het verwondert dan ook niet dat de Costa Dorada al voorkwam in de oudst bekende toeristische reclame.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden...

Nieuws

In samenwerking met Villanovapark hebben wij weer nieuwe accommodaties aan onze site toegevoegd.
Vraag gerust alle mogelijkheden aan voor een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon!!
Vraag ook gerust informatie over onze speciale aanbiedingen voor senioren!!!

HOLIDAY WITH CATSCARAVAN.NL ,
THAT'S WHAT YOU NEED!!!

Team catscaravan.nlVaak gestelde vragen...