Omgeving Vilanova i la Geltru/Costa del Garraf

Wanneer u denkt aan de Middellandse Zeekust, dan denkt u automatisch aan uitgestrekte zandstranden, zacht klimaat, zon, een blauwe zee. En dat is nu precies wat u vindt aan de Costa Dorada die loopt van Cunit tot Alcanar. De Costa Dorada , of 'Goudkust', heeft zijn naam te danken aan de kleur van zijn stranden, de breedste van heel Catalonie , maar het gebied bevat ook bergen en vlakke binnenlanden.

95435678_villanova-spanje1.jpg

De Costa Dorada is een streek met een prachtig landschap en een rijke geschiedenis, met bekende toeristische centra als Salou of Cambrils, het themapark Universals Port Aventura, monumentale binnensteden als die van Tarragona-stad, belangrijke kloosters als die van Poblet en Santes Creus, en met enkele van de belangrijkste Romeinse schatten van Spanje of het grafmonument Torre de los Escipiones.

En vergeet niet de rijke mediterrane keuken, de befaamde tafelwijnen, de spectaculaire volksfeesten - bekend zijn de castells (de menselijke piramides), en de duivelsdansen( de balls de dia bles) , de rijke natuurgebieden, en een keur van watersportmogelijkheden. Dankzij de lange historie die de Costa Dorada met het toerisme heeft vindt u hier een zeer gevarieerd aanbod van campings zowel aan het strand als in het binnenland.

95435710_villanova-spanje2.jpg

De afstanden zijn niet al te groot, zodat u probleemloos van het ene landschap naar het andere kunt trekken. Zodra u het levendige strand verlaten heeft staat u al bijna in het rustige en stille landschap van de bergen van Montsant en tussen de ruines van het klooster van Escaladei of voor de toegang tot het natuurpark van de Delta del Ebro. Het verwondert dan ook niet dat de Costa Dorada al voorkwam in de oudst bekende toeristische reclame.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden...


Nieuws

GOED NIEUWS!!!!
U KUNT WEER BOEKEN!!!!

Per 1 juli gaat Spanje weer open voor toeristen uit Nederland.
Wel zullen er beperkingen zijn i.v.m covid-19 en deze kunnen per regio verschillen.
Hier onder de maatregelen die Vilanova park moet nemen,

VILANOVA PARK VRIJGEVEN COVID 19
19 MEI 2020
beste klant

Allereerst willen we u de wens overbrengen dat zowel u als uw gezin in goede gezondheid verkeren. Evenzo willen we u bedanken voor het geduld dat u heeft gehad in deze periode van opsluiting.
We willen u informeren dat, aangezien de gezondheidsregio Barcelona Sud Sud op 25 mei FASE 1 ingaat, we van plan zijn om de faciliteiten van Vilanova Park op 29 mei te openen.
We werken al dagen aan de officiele protocollen die door de autoriteiten zijn gepubliceerd, zodat wanneer deze opengaat, alles klaar is, zodat u met maximale veiligheid van de camping kunt genieten.
Met betrekking tot reserveringen en om te voldoen aan de bovengenoemde protocollen, moeten ze weten dat:

1) Alle verblijven moeten vooraf worden gereserveerd, met de gegevens van alle metgezellen, naam, ID, geboortedatum, adres, e-mailadres en mobiele telefoon. Vooraf betaald (verblijf + borg + toeristenbelasting) via overschrijving of creditcard.

2) Met de bevestiging van de reservering ontvangen de klanten:
- Verantwoordelijk zelfverklaring document dat op de dag van aankomst moet worden ondertekend
- een lijst van maatregelen en aanbevelingen.
- ze worden geinformeerd over het tijdstip waarop ze zich kunt aanmelden bij de receptie.

3) Als een maatregel om drukte te voorkomen, worden vanaf de heropening alle aanbiedingen, kortingen, ACSI CARD, ADAC CARD, BEST DEAL, ASSOCIACION DE CAMPINGS DE BARCELONA en CATALAN campers geannuleerd.

HOLIDAY WITH CATSCARAVAN.NL ,
THAT'S WHAT YOU NEED!!!

Team catscaravan.nlVaak gestelde vragen...